Advertorial
Kies jij al voor slim en voordelig boekhouden?

De nieuwe locatie van SnelStart in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Als ondernemer wil je vooral ondernemen. Doen waar je goed in bent. Helaas zijn er nogal wat randzaken die je wel (goed) moet regelen. Zoals de boekhouding. Een noodzakelijk kwaad waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt.
SnelStart helpt je daarbij. Met innovatieve oplossingen voor administratieve vraagstukken. Wij maken gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware voor ondernemers, zodat ze gemakkelijk zelf de boekhouding kunnen doen of online kunnen samenwerken.
Wij maken al boekhoudsoftware sinds 1982. Met input van ondernemers zoals jij. Praktijkgericht. Inmiddels werken al meer dan 64.000 klanten met onze software. De prijs, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak waren voor hen vaak doorslaggevend om voor ons pakket te kiezen. De administratie op orde en de boekhouding geautomatiseerd, alles uit de weg om vrij te kunnen denken. Wij helpen kleine en grote ondernemers in elke bedrijfstak om grip te houden op hun bedrijf en hun financiën.
Pakket naar keuze

Alleen factureren of juist volledige controle over de boekhouding? Kies welk SnelStart-pakket bij jou past en probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend uit. Door de directe bankkoppeling heb je altijd en overal inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Daarnaast koppelt SnelStart met veel andere softwareaanbieders, zodat je in elke branche goed met ons pakket kunt werken.
Online samenwerken

Onze klanten bepalen zelf hoe en waar ze hun administratie doen: lokaal op de PC of via smartphone of tablet. Wil je als ondernemer veel taken zelf uitvoeren of juist een groot deel van de boekhouding uitbesteden? Bij SnelStart werk je gemakkelijk online samen met je accountant of administratiekantoor. Dat bespaart tijd en geld!
Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?
Kijk dan op www.snelstart.nl
Artikel geplaatst op: 11 september 2018 - 19:12

Gerelateerd

Delen