ADVERTORIAL
JuRo Unirek toonaangevend in magazijnstellingen

Jeroen en Jennie Schrooder. (Foto: aangeleverd)
OPMEER- JuRo Unirek is sinds de oprichting in 1998 gegroeid naar een internationale speler in magazijnstellingen. Tegelijkertijd blijft het Noord-Hollandse bedrijfsleven een belangrijke afzetmarkt. Eigenaar Jeroen Schrooder: "Hier liggen onze roots en hebben we een zeer vertrouwd netwerk.”
Het is ook makkelijk communiceren met het aanbod dat het Opmeerse bedrijf kan overleggen. Magazijnen van honderden meters lengte? Of zoekt u meer een kleinschalige stelling voor in de werkplaats? Of nog kleiner om bijvoorbeeld het gereedschap in op te bergen? JuRo Unirek maakt altijd de volgende slogan waar: Ruimtegebrek? Koop uw stelling bij JuRo Unirek! Oók wanneer het om ruimtes gaat waar een goede hygiëne essentieel is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, laboratoria en apotheken maar ook aan hotels, restaurants en andere bedrijven in de foodsector.
Bij dit alles werkt JuRo Unirek samen met het Italiaanse kwaliteitsmerk MetalSistem. De familieonderneming is niet alleen in Nederland hoofdimporteur van dit merk, maar staat ook mondiaal in de top drie. Tegelijkertijd innoveert het bedrijf met nieuwe gepatenteerde systemen. Schrooder: "We hebben nu ook Nautische Opslagsystemen: Bootbokken en andere bootopslagsystemen van deels eigen ontwerp.” Verder is het bedrijf VCA- en TÜV-gecertificeerd. Schrooder: "Maar wij gaan ook daarin een stap verder. Wij hebben zelf keurmeesters in dienst die alle typen magazijnstellingen met een vakmansoog beoordelen.” JuRo Unirek draagt na de bestelling zorg voor de aflevering met eigen chauffeurs en vrachtwagens. En de magazijnstelling kan worden gemonteerd door eigen technici. "Ook het onderhouden, repareren en vervangen doen we in eigen beheer”, vertelt Schrooder. "Wij bieden kortom magazijnoplossingen van A tot Z.”
Artikel geplaatst op: 08 maart 2018 - 12:00

Gerelateerd

Delen