ISSYS ICT doneert nieuwe PS4 aan
Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar

Arnold Streefland en Marga Ott. (Foto: aangeleverd)
Commercieel Directeur Arnold Streefland heeft dinsdag 28 februari namens namens ISSYS ICT een uitgebreide game console overhandigd aan medewerkers van de kinderafdeling van de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar.
De ICT-dienstverlener is al sinds 2002 actief in de regio Heerhugowaard en Alkmaar. Streefland vertelt: “Onze kennis en kunde zetten wij natuurlijk vooral in op het gebied van bijvoorbeeld Cloud oplossingen, telefonie, beheerdiensten. Waar mogelijk helpen wij daarnaast ook graag lokale stichtingen en verenigingen een handje.” Er zijn heel veel initiatieven, die wat extra steun kunnen gebruiken. Jaarlijks selecteert ISSYS ICT een aantal organisaties. “De ondersteuning die wij hen bieden, varieert van een gelddonatie tot vrijwilligerswerk of in natura", vervolgt Streefland. “Bij deze Playstation was direct duidelijk, dat wij hiermee kinderen blij konden maken en zo zijn wij terecht gekomen bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. ISSYS ICT hoopt op deze manier een mooie bijdrage te doen aan een prettig verblijf voor kinderen die behandeld worden in het Medisch Centrum Alkmaar.”
Marga Ott, pedagogisch medewerker bij de Kinderkliniek is erg dankbaar voor de donatie. “Middels de Stichting Medische Kindercirkel proberen wij schenkingen en sponsoring te bewerkstelligen om het verblijf van vooral de jonge patiënten en ook hun familie zoveel mogelijk te veraangenamen. Een Playstation stond hoog op het verlanglijstje van de kinderen, maar de aanschaf hiervan is niet iets wat zomaar te realiseren valt. Wij zijn dus ook superblij voor de kinderen.”
Artikel geplaatst op: 02 maart 2017 - 17:06

Gerelateerd

Delen