Advertorial
Hoe blijft u een bevlogen werkgever?

Wat motiveert mensen? Waar liggen hun ontwikkelingskansen? Hoe faciliteert u hen? En welke stijl van communiceren werkt hiervoor het beste? Hoe houdt u hen bevlogen? Niet geheel onbelangrijk…hoe blijft u het zelf? Om hierop te kunnen antwoorden, biedt SAMEN Loopbaanmanagement het instrument Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Analyse.
De DISC Analyse geeft u inzicht in de verschillen tussen mensen. Wat is hun natuurlijke manier van doen? Hoe gaan ze om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jullie stijl van communiceren? Wat zijn de onbewuste drijfveren in uw organisatie en hoe zet u deze optimaal in? Dit krachtige instrument zorgt, samen met coaching gericht op persoonlijke leiderschap, voor inzicht en geeft concrete handvatten voor zelfmanagement. Het geeft inzicht op individueel en teamniveau. Het resultaat? Prettig en optimaal samenwerken met anderen en effectiever omgaan met conflicten. Dat zorgt binnen uw bedrijf voor lagere verzuimkosten en minder productieverlies.
In combinatie met de andere instrumenten van SAMEN Loopbaanmanagement, zoals training en advies op het gebied van preventie en ondersteuning bij re-integratie en outplacement, levert dat een fijne werkomgeving op met zo min mogelijk kosten op uitval en verzuim. Wilt u meer informatie voor het inzetten van een Q4 persoonlijk stijl profiel voor u, uw medewerker of team? Neem dan contact op met Ester Leibbrand of Yvonne Truijens van SAMEN Loopbaanmanagement in Den Helder of Heerhugowaard. www.samen.nu
Artikel geplaatst op: 02 december 2016 - 08:44

Gerelateerd

Delen