Emrah Turpcu, manager Klik Uitzendbureau:'Wij worden de juridische werkgever van de werknemer'

"Er zijn steeds meer aanbieders van payrolling actief. Hierdoor ziet men door de bomen het bos niet meer", opent Emrah Turpcu, manager van Klik Uitzendbureau uit Alkmaar zijn relaas. Maar wat houdt payrolling nu precies in en wat voor voordelen heeft Klik Uitzendbureau B.V. voor een onderneming?


Turpcu beantwoordt de vragen helder. "In het kort vertelt, neemt Klik Uitzendbureau alle administratieve en juridische verantwoordelijkheden op zich. Wij worden de juridische werkgever van de werknemer. De organisatie is de feitelijke werkgever, ook wel inlener genoemd. De organisatie hoeft zich niet bezig te houden met ontslagprocedures, ziekte en betaling van personeel. Payrolling bij Klik Uitzendbureau zorgt ervoor dat de ondernemer meer vrijheid en minder verplichtingen heeft. Klik Uitzendbureau B.V. staat voor overzichtelijkheid, flexibiliteit en een goede 24/7 service en bereikbaarheid."
Bij Klik Uitzendbureau blijft de ondernemer zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie en voor de inhoudelijke aansturing van het personeel. Turpcu; "Wij zorgen ervoor, dat de lonen en loonstroken op tijd ontvangen worden en dragen de premies en loonbelastingen af. Wij verwerken de ziek- en beter meldingen, hierbij is de ondernemer vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte."

Will de werknemer 5,5 jaar inzetten voordat hij een vast contract ontvangt? Informeer naar de mogelijkheden.
Klik Uitzendbureau B.V., Limmerhoek 28-29, 1811 BA Alkmaar, tel. 072-5318903.

Artikel geplaatst op: 11 juli 2016 - 09:00

Gerelateerd

Delen