Advertorial
Schakel tussen bedrijf en opleiding

Accountmanagers Angelique de Vries en Veronique Helmstrijd van het Regio College kennen het bedrijfsleven en zijn een belangrijke schakel tussen bedrijf en school.
Zij bezoeken de bedrijven en denken graag mee over de opleidingsbehoeften voor kortere of langere termijn. “Er is vaak veel meer mogelijk dan men denkt, zoals het ontwikkelen van een opleiding op maat”, aldus Angelique de Vries. “Ook kunnen wij met het bedrijf kijken of er subsidiemogelijkheden zijn. Onze ervaring is dat ondernemers hun personeel met een minimaal budget maximaal kunnen ontwikkelen. “
Opleidingen van het Regio College worden samen met het bedrijfsleven ontwikkeld. Veel vakdocenten komen zelf uit de praktijk en weten waar een bedrijf behoefte aan heeft. Er zijn succesvolle voorbeelden van samenwerking. Bijvoorbeeld de Tech Campus in Zaandam waar Bouwmensen en Tetrix samen met het Regio College hoogwaardige technische opleidingen aanbieden. Een nieuwe veelbelovende loot is de opleiding foodoperator. Een ander succesvol voorbeeld is de Martin Schilder Academy in Alkmaar.
Er zijn natuurlijk nog veel meer voorbeelden in andere branches. In de visie van het Regio College komen de beste opleidingen tot stand op basis van de behoefte en vraag vanuit het bedrijfsleven en worden deze samen met de praktijk ontwikkeld. Naast het reguliere aanbod kan er dan ook scholing op maat gemaakt worden. Hierdoor kan het Regio College maximaal aan de scholingsbehoeften van het bedrijf tegemoet komen.
Voor meer informatie of een vrijblijvend informatief gesprek kunt u contact opnemen met Veronique Helmstrijd of Angelique de Vries van het Regio College: tel. 075-6814742.
Artikel geplaatst op: 23 juni 2015 - 15:36

Gerelateerd

Delen