Het nieuwe bellen via internet, honderden euro’s besparing na overstappen op VoIP

Sinds ruim een jaar kunnen bedrijven ook voor VoIP-telefonie terecht bij VG Automatisering uit Breezand. (Foto: aangeleverd)
Sinds ruim een jaar kunnen bedrijven ook voor VoIP-telefonie terecht bij VG Automatisering uit Breezand. VG Automatisering, dat al jaren bekend staat om z’n diverse activiteiten op automatiseringsgebied, weet steeds met z’n tijd mee te gaan en heeft inmiddels bij een behoorlijke groep ondernemers de telefoonrekening fors naar beneden bijgesteld.
“Dit was mogelijk omdat enerzijds de internetverbindingen beter, sneller en stabieler zijn geworden, en anderzijds de mogelijkheden van VoIP zijn uitgebreid”, aldus Van Grieken, eigenaar van VG Automatisering. Naast een besparing op het beltarief van 25 tot 60% ten opzichte van de landelijke telecombedrijven, biedt VoIP nog veel andere voordelen. Ondernemers hoeven niet meer de investeren in een dure telefooncentrale, kunnen gratis bellen met collega's en medewerkers, zelfs als zij bij een andere vestiging werkzaam zijn, hebben geen dure telefoonabonnementen meer nodig, hebben niets meer te maken met dure servicecontracten en kunnen gebruik maken van extra opties, zoals openingstijden, wachtmuziek, keuzemenu etc. Deze zijn zeer eenvoudig in te stellen.
Nog geen VoIP? Neem dan contact op met VG Automatisering via tel. 0223-521386 of e-mailadres info@voip-solution.nl. Meer informatie is te vinden op www.VoIP-solution.nl
Artikel geplaatst op: 07 februari 2015 - 17:23

Gerelateerd

Delen