Kosten besparen op de arbodienst

Uit de praktijk blijkt dat bedrijven gemiddeld 70% kosten kunnen besparen op hun arbodienstverlening. NH beschikt over een kleine, frisse arbodienst, die korte lijnen hanteert en maatwerk levert.
Verzuimteam.nl
Het concept van Verzuimteam.nl is uniek. Zonder abonnementskosten toch maatwerk leveren en totaal ontzorgen? Verzuimteam.nl vindt het allemaal heel gewoon: “Waarom zou je abonnementskosten rekenen? Je betaalt de bakker toch ook geen vast bedrag per jaar om je brood te kopen?”
Gratis

Verzuimteam.nl rekent dus geen abonnementskosten. Aansluiting is gratis, net als alle ziek- en betermeldingen. Ook houdt Verzuimteam.nl kosteloos een toeziend oog op de Poortwachter verplichtingen. Heeft u alleen kortdurend verzuim, dan kost Verzuimteam.nl dus helemaal niets.
MKB

Verzuimteam.nl beschikt over een eigen casemanager en een eigen bedrijfsarts. Daarnaast is er een team van professionals. De casemanager is het aanspreekpunt, zij ontzorgt en levert maatwerk. Als er een professional moet worden ingeschakeld, zijn de tarieven scherp. Verzuimteam.nl heeft geen overhead, waardoor het betaalbaar is voor het MKB.
September is vaak de laatste maand, waarin de arbodienst nog kan worden opgezegd. Registreer u gratis bij Verzuimteam.nl en zeg het contract met uw huidige arbodienst op. U bespaart kosten en voldoet aan de Poortwachterverplichtingen.
Artikel geplaatst op: 01 september 2014 - 15:04

Gerelateerd

Delen