Advertorial
De kunst van een goed advies

De huidige mogelijkheden van ICT technologie zijn oneindig. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf slaagt middels een goed advies. Immers, bedrijven en organisaties lijken in bepaalde bedrijfsprocessen weliswaar op elkaar; er zijn ook verschillen die de keuze bepalen van de ICT omgeving, zowel voor hardware als voor software. Is het belangrijk om schaalbaar en flexibel te zijn? Zijn eindgebruikers 24/7 afhankelijk van de beschikbaarheid van mail en documenten? Is het noodzakelijk voortdurend online te zijn? Wat verwachten uw klanten? Welke verbindingen zijn beschikbaar voor internet en telefonie?
Voor een passende ICT omgeving is het van belang op deze en andere vragen een goed antwoord te formuleren. Daarbij kan gekozen worden voor een 100% cloud oplossing, soms 100% voor een ‘traditioneel’ netwerk en regelmatig voor een ‘hybride’ model waarbij gewerkt wordt met het beste uit twee werelden.
Uitgangspunt voor de keuze en het juiste advies is ervoor te zorgen dat u als bedrijf zich kunt bezig houden met de activiteiten waar u goed in bent. Een juiste ICT omgeving acteert daarbij onzichtbaar op de achtergrond.
Cloud, hybride of toch ‘gewoon’ alles op het eigen netwerk? Laat u goed adviseren.
www.herke.nl
Artikel geplaatst op: 07 september 2014 - 11:40

Gerelateerd

Delen