Advertorial

Innovatieve, effectieve tool vertelt u direct wie de bezoekers van uw site zijn!
Stelt u zich eens voor. U weet exact wie, op een wekelijkse basis, uw site bezoeken. U heeft een lijst met namen van bedrijven en organisaties die het de moeite waard vinden om online met u in contact te komen. Dan heeft u toch goud in handen? Viabezoekersnamenlijst.nl is dit daadwerkelijk mogelijk. Deze website biedt u, per direct, de mogelijkheid deze kersverse, vernieuwende internettool twee weken lang gratis uit te proberen. En in dit geval is uitproberen ook daadwerkelijk uitproberen. Na de proefperiode van twee weken zit u niet vast aan een abonnement. U gaat geen enkele verplichting aan. En u maakt geen extra kosten.
De afgelopen maanden hebben de creatieve whizzkids van bezoekernamenlijst.nl een ongekend originele en nog niet eerder vertoonde internettoepassing ontwikkeld. Met dit systeem, dat in iedere website te integreren is, kunnen op efficiënte, veilige en betrouwbare wijze de bezoekers van willekeurig iedere site en/of online shop geïdentificeerd worden. De kern van de tool zit 'm er in dat Bezoekersnamenlijst een koppeling weet te maken tussen de IP adressen van de bezoekers van uw website en de hierbij horende, concrete bedrijfsnamen. Dit gebeurt op een volkomen transparante en vertrouwelijke manier middels een openbare, online database. Dit is een wereldwijde database waar onder andere ook Google Analytics haar gegevens op baseert. Bezoekersnamenlijst.nl maakt een schakeling tussen deze database en een in eigen beheer ontwikkeld filtersysteem. Het resultaat is een concrete lijst van alle ondernemingen die uw specifieke website of shop bezoeken.
Met name voor alle voortvarende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf biedt deze frisse toepassing een unieke mogelijkheid om klanten te werven. Wilt u ervaren of de tool voor u en uw onderneming interessant is? Dan kunt u nu gebruik maken van de aanbieding dit systeem twee weken lang geheel kosteloos uit te proberen. U krijgt per week, in PDF- en Excel-formaat, een compleet overzicht met namen van ondernemingen, bedrijven, instellingen en organisaties die uw site bezocht hebben. Bedrijven dus die bewezen geïnteresseerd zijn in uw bedrijf! U krijgt zeer waardevolle informatie waar u op heel korte termijn uw voordeel mee kunt doen. Klanten vinden gaat met deze tool voortaan vanzelf!
Tijdens het uitproberen van deze compleet nieuwe applicatie kunt u het volgende verwachten:
- Een weekoverzicht met een actueel namenoverzicht van alle ondernemingen die uw site hebben bekeken
- Inzicht in de specifieke pagina's die bezocht zijn
- Diverse links naar LinkedIn en Google
- Een staat met de gebruikte zoekopdrachten
Bedenk eens wat u met deze info kunt doen! Allereerst hoeft u geen klanten meer te zoeken. Die melden zich, door gebruik te maken van deze tool, vanzelf. Daarnaast kunt u door alle gegevens die u krijgt van www.bezoekersnamenlijst.nl, met een frisse blik naar uw eigen website kijken. En deze zo nodig aanpassen, aanvullen of vernieuwen. Als u weet welke pagina's en onderdelen van pagina's veelvuldig bekeken en gelezen worden, weet u ook welke componenten in feite het onderspit delven. Als dit voor u echt essentiële onderdelen van de website of webshop zijn, kunt u in actie komen! Zo kan het 'doorkliksysteem' geoptimaliseerd worden. En op de landingspage zou u nieuwe rubrieken kunnen toevoegen.
Grijp nu deze kans om uw specifieke, toekomstige klanten in de schoot geworpen te krijgen!
Artikel geplaatst op: 21 augustus 2014 - 10:54

Gerelateerd

Delen