Overhemden.com, mannen met een missie

De missie van overhemden.com is om terug te gaan naar de basis. Een online winkel waar persoonlijke service centraal staat. Met de beste overhemden online. Alleen de beste merken. En van de beste merken weer de beste shirts. Welkom bij je favoriete overhemden winkel! 


Over de website overhemden.com

Overhemden.com is de shirtspecialist van Nederland en België. Het platform heeft meer dan 4000+ overhemden online en vertegenwoordigt meer dan 60 merken. Nu zijn er veel andere websites en webshops die ook overhemden verkopen, maar wat maakt overhemden.com dan zo uniek? Heren zien soms door de bomen het bos niet meer: zoveel merken, zoveel soorten, zoveel modellen, zoveel pasvormen, zoveel varianten, zoveel boorden, zoveel winkels en zoveel webshops. Kan dat niet eenvoudiger? Want als velen dit gevoel hebben, waarom is er dan geen oplossing voor? Met deze gedachte is overhemden.com ontstaan. Door het gebruik van filters, duidelijke informatie over elk product en een gebruiksvriendelijkheid online shop wordt het weer gemakkelijk voor iedereen.


Overhemden.com speelt in op de mobiele gebruiker

Overhemden.com heeft een eigen app. De app geeft toegang tot meer dan 4000+ verschillende overhemden, truien, poloshirts, shirts en meer van 60+ mooie nationale en internationale merken. Hiermee is het shoppen van overhemden nog leuker! De overhemden app is verkrijgbaar voor de iPhone (iOS), iPad en Android. Op iedere smartphone kan eenvoudig de overhemden app gedownload worden! Download hier de overhemden app

 

 

Artikel geplaatst op: 30 november 2018 - 09:00

Gerelateerd

Delen