Succes door samenwerking, maar hoe?

De tweede editie van Het Grootste Werkfestival vindt maandag 29 oktober plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. (Foto: aangeleverd)
Oktober, de Maand van het Werk in Noord-Holland Noord, wordt een expeditie door de jungle van de regionale arbeidsmarkt, met mooie initiatieven en projecten. De opbrengst? Een bron van inspiratie om arbeidsmarktvraagstukken gezamenlijk aan te pakken, want Samen Werkt.
Hoe? Beleef, hoor en ervaar het tijdens de tweede editie van Het Grootste Werkfestival maandag 29 oktober in Schouwburg Het Park in Hoorn. De inloop is vanaf 12.30 uur. Het programma wordt ingevuld met bijdragen van onder anderen Barbara Baarsma, Arjan Postma, Dolf Jansen, Ionica Smeets, Menno Siebinga, Theo Meskers en Thom Verheggen.

Samen werkt

Dat samenwerking op de arbeidsmarkt essentieel is, bevestigen de partners van RPAnhn: onderwijs, ondernemers en overheid. De ambitie van RPAnhn is een krachtige arbeidsmarkt en het creëren van kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken en zo een bijdrage kan leveren aan een sterke, regionale economie. De partners van RPAnhn sluiten voorafgaand aan Het Grootste Werkfestival een convenant, waarin wordt afgesproken om de komende vier jaar acties te ondernemen om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar te laten aansluiten.
Expeditie arbeidsmarkt

Waar in 2017 450 deelnemers bij Het Grootste Werkfestival de opening van de Maand van het Werk meemaakten, is deze tweede editie in Hoorn de afsluiting van de Maand van het Werk. Een maand volledig in het teken van werk en arbeidsmarktontwikkelingen in de regio Noord-Holland Noord. Wat zijn voorbeeldinitiatieven in en buiten onze regio? Hoe vinden we elkaar en waar kunnen we elkaar versterken? Deze zoektocht leidt tot een Expeditie over onze regionale arbeidsmarkt, waarvan de opbrengsten samenkomen tijdens Het Grootste Werkfestival.
Aanmelden:
www.hetgrootstewerkfestival.nl.
Artikel geplaatst op: 08 september 2018 - 14:12

Gerelateerd

Delen