Guido de Wit advocaten:
Bijzondere klik met familiebedrijven

Het opmerkelijke witte pand aan de Alkmaarse ringweg is al ruim vier jaar het domicilie van Guido de Wit advocaten (Foto: aangeleverd)
Familiebedrijven. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, beroemd, minder beroemd, jong, oud, vooruitstrevend of juist behoudend. Maar wat ze ook zijn, één ding is zeker: ze vormen de ruggengraat van onze economie. Hun kenmerkende eigenschappen, zoals loyaal, betrokken, betrouwbaar en gericht op continuïteit, zijn eveneens de kernwaarden van Guido de Wit advocaten. "Juist daarom hebben we een bijzondere klik met familiebedrijven en rekenen we ze graag tot onze klantenkring", aldus Guido de Wit.
Guido de Wit advocaten is gespecialiseerd in de meest voorkomende rechtsgebieden waarmee een bedrijf te maken krijgt. "We zijn zodoende in staat om zowel aanleiding als gevolg van juridische omissies en problemen te ontdekken, te bestrijden of juist te voorkomen. Dus adviseur als het kan en advocaat als het moet", legt De Wit uit. "Onze focus ligt daarbij op juridische aandachtgebieden bij middelgrote ondernemingen en familiebedrijven rond onderwerpen, zoals personeel, de DGA, bedrijfsvoorwaarden, bescherming (intellectueel) eigendom, vastgoed en financiën."
Witte huis

Het opmerkelijke witte pand aan de Alkmaarse ringweg is al ruim vier jaar het domicilie van Guido de Wit advocaten. "We hebben er een huiselijke sfeer gecreëerd, omdat we de strakke en professionele wereld van de advocatuur daarmee een menselijke en warme omlijsting geven. En dat is meteen de kracht van ons kantoor: juridische topkwaliteit in een warme en betrokken setting."
Verlengstuk

Geen passanten die even een zaak doen, maar een verlengstuk en vertrouwenspersoon van elke ambitieuze ondernemer die in de complexe businesswereld op uitdagingen, kansen, maar ook kuilen en obstakels stuit. "Dat is inderdaad het uitgangspunt", geeft De Wit aan. "De basis van elke samenwerking, preventief of procederend, is daarom een intensieve verkenning van het bedrijf en de ondernemer in kwestie én een haarscherpe analyse van de situatie. Want de inzet is meer dan het oplossen van een juridisch conflict. Het gaat ook om het verder professionaliseren van een bedrijf. Met onze vindingrijkheid, betrokkenheid en winnaarsmentaliteit maken we van uw zaak, onze zaak."
Artikel geplaatst op: 09 september 2018 - 13:02

Gerelateerd

Delen