Prinsjesdaglezing
en Miljoenenontbijt

Het gaat goed met de Nederlandse economie, maar wat betekent de Miljoenennota voor onze regio en voor de Noord-Hollandse ondernemer?
Daniël van Schoot is senior-econoom bij RaboResearch Global Economics & Markets. Hij neemt belangstellenden donderdag 20 september graag mee in de gevolgen van de Miljoenennota. Plaats van handeling: Forbo Flooring, Industrieweg 12, Assendelft.
Een dag eerder vindt traditiegetrouw van 07.00 tot 10.00 uur het Miljoenenontbijt plaats bij de Rabobank Alkmaar aan de Robonbonsweg 5 in Alkmaar. Frank van Es, Senior-econoom van Rabo Research, neemt aan de hand van de Miljoenennota geïnteresseerden mee in de macro-economische ontwikkelingen toegespitst op onze regio. Elske Doets, eigenaar en directeur van Jan Doets America Tours en Zakenvrouw van het Jaar (2017), en Bianca Blom, oprichter van LINJA shoes, delen hun ervaringen in de (internationale) ondernemerswereld. Hogeschool Inholland Alkmaar speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen; de koppeling tussen onderwijs en lokaal ondernemerschap wordt steeds belangrijker.
Meer informatie:
www.rabobank
Artikel geplaatst op: 16 september 2018 - 08:35

Gerelateerd

Delen