Dubai jaagt op innovatieve bedrijven
Start eenvoudiger voor Nederlanders

Dubai heeft het doel gesteld om dé hotspot te worden voor innovatieve bedrijven en stelt nu daad en kracht bij om tevens Nederlandse innovatieve bedrijven aan te trekken.
Dubai jaagt op innovatieve bedrijven. (Foto: aangeleverd)

De eerste stappen zijn gezet voor de exclusieve samenwerking tussen Dubai Technology Entrepreneurs Center en het Nederlandse INCO Business Group. Vanaf nu kunnen Nederlandse ondernemers vanuit Nederland een startup in Dubai oprichten.
Om de start van een onderneming in Dubai eenvoudiger te maken voor Nederlanders, is in Dubai een speciaal loket geopend binnen DTEC, waar onder andere de directeur van DTEC, Hans Henrik Christensen, zijn visie gaf op de potentie van de samenwerking tussen DTEC en INCO. Naast INCO en DTEC, wordt er invulling aan het programma gegeven door partijen uit de accountancy- en juridische branche én diverse overheidsagentschappen. Tevens werd de betrokkenheid besproken van de Ras Al Khaimah Free Zone, het ‘kleinere’ broertje van Dubai, dat graag ondernemers aantrekt. In RAK worden diverse faciliteiten geboden voor ondernemingen gericht op Productie of Import/Export, waardoor vanuit Dubai niet enkel op tech-ondernemingen zal worden gefocust.
Artikel geplaatst op: 02 november 2018 - 10:36

Gerelateerd

Delen