Communicatieopdracht NHN (ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) gaat naar Beautiful Minds

REGIO - Na een uitvoerig pitchtraject heeft NHN besloten alle communicatiewerkzaamheden voor de komende drie jaar bij Beautiful Minds onder te brengen. Hiermee gaat het uit Amsterdam-Noord afkomstige designbureau zijn elfde samenwerkingsjaar in met het in Alkmaar gevestigde ontwikkelingsbedrijf - een unieke prestatie. Dat onderstreept Marieke Endert, projectleider communicatie van NHN en medeverantwoordelijk voor de selectieprocedure: ‘wij hebben voor Beautiful Minds als designbureau gekozen, omdat zij goed weten hoe zij onze organisatie herkenbaar en doelgericht in beeld kunnen brengen. Maar ook omdat ze een goede sparringpartner zijn, die met ons meedenken bij het inzetten van de juiste communicatiemiddelen op het juiste moment’. 

Majella van Raalte, Creative director en partner bij Beautiful Minds, vult aan: ‘wij zien het grote potentieel van de regio Noord-Holland Noord. De afgelopen jaren hebben wij met veel innovatieve en inspirerende bedrijven uit de regio gesproken die wij namens NHN in de spotlights mochten zetten en zijn trots dat wij dit mogen blijven doen’.

De gegunde opdracht zal van 2018 t/m 2020 lopen met een optie op verlenging.

NHN

NHN is betrokken bij regionale projecten die bijdragen aan het vestigings- en ondernemersklimaat. De voornaamste doelgroep zijn ondernemers die zich willen vestigen binnen de regio, of hierin willen investeren. Internationaal focussen zij zich op de zogenaamde ‘Nexus sectoren’ bestaande uit water, energie en agri-food. Marketing en communicatie spelen een belangrijke rol bij het informeren van ondernemers en stakeholders. www.nhn.nl

Artikel geplaatst op: 31 mei 2018 - 13:45

Gerelateerd

Delen