BAK Reizen wint Bronzen Waaier 2017

Burgemeester Bruinooge overhandigt de Bronzen Waaier aan Ruben en Olaf Bak van Bak Reizen. De winnaars worden geflankeerd door de dames van Muziektheater Gezelschap Scala. (Foto: Erik Bosman Fotografie)
Stichting De Waaier brengt al vijftien jaar bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio met elkaar in contact en maakt zo maatschappelijk betrokken ondernemen gemakkelijk en leuk. Donderdag 19 april jl. werd in De Grote Kerk in Alkmaar De Bronzen Waaier uitgereikt door burgemeester Bruinooge van Alkmaar tijdens het jubileumfeest van De Waaier.
Winnaars van deze prijs zijn Olaf en Ruben Bak van BAK Reizen. De Bronzen Waaier gaat elk jaar naar de meest maatschappelijk betrokken onderneming van het netwerk van De Waaier. Sinds november 2009 levert BAK Reizen haar bijdrage aan maatschappelijke verbinding via De Waaier. Vanaf dat moment werden 61 matches succesvol uitgevoerd met een totale waarde van 45.000 euro. Olaf Bak: ”Het gaat ons niet om het beeldje. Het komt gewoon uit onszelf omdat we wat terug willen doen. Bijvoorbeeld door ouderen of een blijf van mijn lijf huis te helpen met een bus. Omdat je weet dat ze geen geld hebben en omdat het leuk is om iets voor ze te betekenen.”
Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Marja Steensma-Rootjes van Fitland De Geus XL uit Broek op Langedijk nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De Bronzen Duim wordt toegekend door het team van De Waaier. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting De Waaier.
Artikel geplaatst op: 23 april 2018 - 15:53

Gerelateerd

Delen