Ondernemend Purmerend maakt
zich op voor Haring & Meer Party
Met optreden van Glennis Grace

Ondernemers en medewerkers laten zich de haring goed smaken. (Foto: Rolf Rijken)
Op de Koemarkt in Purmerend wordt donderdag 21 juni de derde editie van de Haring & meer Party georganiseerd. Tijdens dit evenement doet ondernemend Purmerend zich tegoed aan haring, oesters en een goed glas wijn of een koud pilsje. Glennis Grace verzorgt een optreden. Daarnaast zorgen een deejay en een saxofonist voor de muzikale invulling.
Nieuw is dat het feestje voor ondernemers wordt afgesloten met een after party. “Vorig jaar was de party plotsklaps ten einde en dat vonden sommige bezoekers niet zo leuk. Vandaar dat er dit keer enkele uurtjes aan vastknopen”, aldus Bart Kuipers van de organiserende stichting Vrienden voor Purmerend. “Om die reden houden we de Haring & Meer Party ook op de langste dag van het jaar”.
Dresscode
De Haring & Meer Party is niet vrijblijvend. Alle ondernemers krijgen een uitnodiging op persoonlijke titel en betalen een x-bedrag om van de partij te zijn. Vorig jaar trok het evenement ongeveer 300 bezoekers. De organisatie gaat nu uit van eenzelfde aantal. Kuipers hoopt dat iedereen enigszins goed in de kleren op de Koemarkt aanwezig zal zijn. Kuipers: “We willen het elk jaar beter maken en daar hoort ook een soort van dresscode bij. Dat hoeft echt geen smoking voor de mannen of een lange jurk voor de dames te zijn. Maar een colbert voor de man en een jurk voor de vrouw geeft het evenement in onze ogen extra meerwaarde en dat past weer in onze filosofie om het evenement elk jaar een stukje op te waarderen”.
Niet alleen de ondernemers profiteren van de Haring & Meer Party. De organisatie gaat een week eerder bij alle verzorgingshuizen in Purmerend langs om de ouderen ook te laten genieten van een lekkere malse haring.
Artikel geplaatst op: 08 mei 2018 - 15:55

Gerelateerd

Delen