Lokale Juniorkamer in de benen
voor Heerhugowaard City Run
Bedrijfsleven rent voor goede doel

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De JCI HHW, onderdeel van Junior Chamber International The Netherlands, organiseert vrijdag 13 april 2018 de Heerhugowaard City Run by Night, een fantastisch podium om medewerkers binnen de organisatie in beweging te krijgen. Tijdens de run strijden businessteams om de titel 'Snelste bedrijf van Heerhugowaard en omstreken'. Nu al kunnen bedrijven zich aanmelden.
Belangrijke pijlers van JCI HHW zijn persoonlijke ontwikkeling, 'learning by doing', maatschappelijke betrokkenheid, het bevorderen van een actieve samenleving en niet te vergeten: gezelligheid. Door het organiseren van verschillende evenementen steunt JCI HHW veel regionale goede doelen.
De lopers uit de businessteams kunnen zich inschrijven voor hardloopclinics onder de professionele begeleiding van achtvoudig Nederlands kampioen 110 meter horden Robin Korving. Hij voorziet de lopers van persoonlijke en praktische tips op de atletiekbaan, zodat zij tijdens de gezamenlijke trainingen voorafgaand aan de run, het maximale resultaat na kunnen streven. Na de run is er voor de teams gelegenheid om na te praten en te netwerken met andere teams in de business bar.
Een woordvoerder van JCI HHW laat weten: "Na het overweldigende succes van de 2017 editie, waarbij we 3500 deelnemers hebben mogen verwelkomen, streven we dit jaar naar een uitbreiding van het deelnemersveld. De deelnemers waren enthousiast over het parcours en het ‘by night element’ zorgt voor een uitstekende sfeer! Om de sfeerbeleving nog verder te versterken zullen we zowel het 5km als het 10 km parcours meer concentreren rondom de middenweg, het ‘centrum’ van Heerhugowaard. Zoals gebruikelijk vloeien de volledige opbrengsten van de City Run naar één of meerdere goede doelen. Met de opbrengst van de City Run 2017 hebben meer dan 100 vluchtelingenkinderen hun zwemdiploma kunnen halen."
Kijk voor meer informatie en/of vragen op:
www.jciheerhugowaard.nl > contact

Artikel geplaatst op: 06 december 2017 - 14:45

Gerelateerd

Delen