Jubileumeditie Hallo!: binden, verbinden en vooral netwerken
Ondernemend Noord-Holland Noord bundelt voor tiende keer alle krachten

Hallo2018! is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord om te binden, verbinden en vooral netwerken. (Foto: aangeleverd)
Bedrijfskring Heerhugowaard, Bedrijfskring Langedijk en Ondernemend Alkmaar, overkoepelend verenigd in de Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar e.o., organiseren net als afgelopen jaren het verbindende netwerkevenement Hallo! Maandag 9 januari 2018 vindt van 16.30 tot 19.30 uur Hallo2018! plaats, dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord om te binden, verbinden en vooral te netwerken.
Met Hallo2018! luidt ondernemend Noord-Holland Noord het nieuwe jaar in. In het AFAS-stadion is Hallo2018! dé plek waar Noord-Hollandse ondernemers proosten, kennismaken en netwerken. Hallo! biedt het bedrijfsleven een platform voor nieuwe kansen. Voor het tiende jaar op rij wordt de netwerkbijeenkomst georganiseerd. Al vanaf het eerste jaar blijkt Hallo! goed in de belangstelling te staan. Een decennia bezoeken rond de 1.000 ondernemers en bestuurders uit de regio het evenement.
Meer informatie en/of inschrijven:
www.hallo2018.nl Leden van de organiserende bedrijfsverenigingen hebben gratis toegang tot het evenement. Overige deelnemers betalen € 20,- p.p. exclusief BTW. Op de website kunnen deelnemers zien wie zich allemaal hebben aangemeld voor het netwerkevenement.
Artikel geplaatst op: 06 december 2017 - 15:00

Gerelateerd

Delen