Inloopmiddag voor mantelzorgers Landsmeer

Landsmeer - Mantelzorgers kunnen iedere eerste woensdagmiddag van de maand binnen lopen in het Dienstencentrum ’t Middelpunt in Landsmeer. Als u zorgt voor een zieke of gehandicapte partner, kind, ouder of ander familielid of kennis, kan het prettig zijn om uw vragen en zorgen te kunnen delen.
Centrum Mantelzorg houdt op woensdag 5 december van 13.00 tot 17.00 uur in ‘t Middelpunt, Dr. M.L Kingstraat 2 in Landsmeer haar eerstvolgende maandelijkse inloopmiddag. De mantelzorger kan zonder afspraak binnenlopen bij de mantelzorgconsulente Anja Burger. Gewoon even praten over de thuissituatie, en samen praktische mogelijkheden onderzoeken. Voorbeelden: het inzetten van een vaste vrijwilliger, het regelen van een mantelzorgcompliment of het bemiddelen naar zorg. De mantelzorger kan zich deze middag aanmelden voor activiteiten van Centrum Mantelzorg. Ook vrijwilligers kunnen op deze middag terecht om zich te laten informeren over het werk als mantelzorgvrijwilliger.
Centrum Mantelzorg is onderdeel van de SMD-ZW. Centrum Mantelzorg is bereikbaar via 075-6176951 of a.burger@smdzw.nl. Meer informatie over mantelzorg en vrijwilligerswerk is te vinden op de website www.centrummantelzorg.nl.
Artikel geplaatst op: 25 november 2012 - 12:43

Gerelateerd

Delen