Ondernemers welkom op De Beursvloer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen in AFAS-stadion

Paul de Leeuw verzorgde pro deo een vrolijke opening in 2016. (Foto: Erik Boschman Fotografie)
Iets goeds doen voor de omgeving op gemakkelijke en leuke manier? In contact komen met andere succesvolle maatschappelijk betrokken ondernemers? Dat kan op De Beursvloer van De Waaier 18 oktober in het AFAS-stadion.
Tijdens De Beursvloer, het grootste evenement voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio, komen honderden bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar. De aanwezige bedrijven bieden een aanbod aan waar ze maatschappelijke organisaties mee willen helpen. Bijvoorbeeld hun kennis (bijvoorbeeld juridisch ICT- of organisatieadvies), materialen (denk aan tweedehands kantoormeubilair of computers) en vrijwilligers (medewerkers) aan voor een leuk dagje uit of een opknapklus. De maatschappelijke organisaties, zoals een verzorgingstehuis, een kinderboerderij, een voedselbank of een ander initiatief voor de minima, kunnen deze zaken goed gebruiken en zijn maar wat blij met deze matches.
De Beursvloer gaat van start om 14.30 uur in de Georg Kessler Lounge in het AFAS Stadion. De bedrijven bevinden zich in de diverse handelshoeken, herkenbaar aan een vaandel met daarop de categorie van hun aanbod: dagjes uit en entertainment, ICT-advies en -apparatuur, materialen, technieken en faciliteiten, juridisch fiscaal en financieel, PR, Marketing en Communicatie, organisatie advies, klussen en grote projecten
Matches
Maatschappelijke organisaties bezoeken de bedrijven in ‘hun handelshoek’ en maken matches (afspraken) over wat zij nodig hebben. De bedrijven bepalen zelf hoe ver zij willen gaan, bijvoorbeeld het aantal uren advies of de omvang van een (timmer)klus. Zijn bedrijven en maatschappelijke organisaties het eens over de match, dan vullen ze een matchformulier in en gaan ze samen naar de notaris in de zaal, die het ondertekende matchformulier bekrachtigt. De laatste Beursvloer in 2016 leverde maar liefst 554 matches op.
Meer informatie: www.de-waaier.nl/
evenementen/detail/62/beursvloer-2018
Artikel geplaatst op: 10 september 2018 - 17:53

Gerelateerd

Delen