Pieken op 44e jaar met ondernemend gedrag

REGIO - Een kwart van de Nederlandse werknemers tot 24 jaar probeert op het werk nooit iets nieuws. De helft hiervan doet op het werk puur en alleen wat van ze wordt gevraagd. Werknemers pieken op hun 44ste met ondernemend gedrag. Ongeveer de helft van deze groep probeert met regelmaat (32,6%) nieuwe dingen op het werk.
Dit zijn resultaten uit een onderzoek van onderzoeksbureau Marktpeiler, in opdracht van ondernemer Dennis Heijn. Hij verwerkte de nieuwste inzichten over persoonlijke en organisatorische groei in zijn nieuwe boek The Fearless Monkey, voor mensen die willen groeien en ondernemender willen worden.
Dennis Heijn (Amsterdam, 17 april 1963) is spreker/auteur/ondernemer, geeft leiding aan verschillende bedrijven en is betrokken bij enkele start-ups. Hij schreef eerder het boek Je kan bomen alleen ontwijken als je vaart hebt, dat gaat over corporate innovaties, nagejaagde ambities en zijn leven als vader (van zeven kinderen). Hij is een bevlogen en internationale spreker, bij wie het loslaten van oude patronen een terugkerend thema is.
Meer informatie:
www.thefearlessmonkey.com
Artikel geplaatst op: 12 september 2018 - 14:18

Gerelateerd

Delen