Uniek netwerk voor de nieuwe generatie
Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland spart informeel

Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland heeft als doel om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema’s. (Foto: aangeleverd)
Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland, in veel van deze bedrijven is de nieuwe generatie opvolgers hard aan het werk om het bedrijf succesvol te continueren en dat is beslist geen sinecure. Hoe voer je veranderingen door in een bedrijf met een lange historie? Wat als samenwerken met familieleden niet soepel gaat? Is een raad van advies iets voor ons familiebedrijf?
Er spelen veel verschillende vraagstukken, waarbij het fijn is om te sparren met gelijkgestemden. Opvolgers kunnen veel leren van elkaar en vandaar dat we de handen ineen hebben geslagen en de Vereniging Familiebedrijven Noord Holland is opgezet.
De vereniging is exclusief voor de nieuwste generatie en heeft als doel om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema’s, die spelen in het familiebedrijf zoals aanpak innovatie, leiderschap, toekomstvisie, marketing en opvolging; en om ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen, waardoor het familiebedrijf economisch versterkt wordt.
VFNH heeft er al een aantal leerzame en leuke bedrijfsbezoeken op zitten bij mooie familiebedrijven uit de regio, zoals bij het allround funderingsbedrijf Van ’t Hek, De Boer Transport, ETS Spoor, Smit Bokkum Volendam en Schermer Wijnkopers & Distillateurs. Dit jaar staat er nog een tweetal bijeenkomsten met interessante sprekers op het programma.
Meer informatie:
www.verenigingfamiliebedrijvennh.nl
Artikel geplaatst op: 09 september 2018 - 13:09

Gerelateerd

Delen