Fem2Business installeert nieuwe voorzitter

SCHAGEN - Het traditionele diner dat Fem2Business jaarlijks organiseert bij restaurant TOV in Schagen, verkreeg dit keer een extra randje. Lonneke Deutekom, tot op dat moment voorzitter van hét netwerk voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland, droeg na vijf jaar de voorzittershamer over aan haar opvolgster: Irma Meinema.
Op de valreep verwelkomde Lonneke Deutekom (l) het 101ste lid van Fem2Business. (Foto: aangeleverd)

Lonneke had nog graag langer willen doorgaan, maar vindt het voor de ontwikkeling en groei van Fem2Business goed om haar taak over te dragen aan een ondernemende vrouw die weer nieuwe energie met zich meebrengt en daarmee het netwerk een impuls kan geven. Zij vindt in Irma Meinema een enthousiaste en gedreven opvolger die de vereniging voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland naar the next level wil tillen. Samen werken aan meerwaarde, dat is haar doel. Irma Meinema is samen met haar partner Edo Meinema directeur-eigenaar van Durfit dat zich bezighoudt met IT-riskmanagement.
Rolmodellen

De avond stond in het teken van rolmodellen. In dat kader waren Lonneke’s rolmodellen aanwezig: Jannie Mazereeuw, de voormalig directeur en oprichter van kinderopvangorganisatie SKRS, en Marjan van Kampen, burgemeester van Schagen. Beiden spraken mooie woorden tot Lonneke. Aan tafel vertelden de aanwezige leden elkaar wie hun rolmodellen zijn en wat hen zo in hun rolmodel inspireert. Tussen de gangen door was er heerlijke muziek van het duo Stef & Wouter, dat precies de juiste toon wist te raken. Een op maat gemaakte ‘Lonneke Quiz’ leverde mooie antwoorden op. De avond werd afgesloten met een hilarische lipdub (een video) waarin een aantal leden met volle overgave playbackte op Don’t stop me now van Queen, een van de favoriete nummers van Lonneke.
Meer informatie over het jaarprogramma en lidmaatschap van Fem2Business, zie www.fem2business.nl.

Artikel geplaatst op: 31 januari 2018 - 14:26

Gerelateerd

Delen