Carolien Wagenaar programmamanager Seed Valley:
'We positioneren de bedrijfstak als duurzaam'

Carolien Wagenaar. (Foto: aangeleverd)
Carolien Wagenaar (27) heeft Erwin Cardol opgevolgd als programmamanager van Seed Valley. Wagenaar heeft brede ervaring in het communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in de bedrijfstak en regio. Zij is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagne van Seed Valley, de nieuwe website en diverse projecten met scholieren en studenten.
In de zomer van 2018 viert Seed Valley het 10-jarig bestaan met een estafette van evenementen. Ook staat er weer een aantal onderwijsprojecten op de rol; als vanouds is er dus veel te doen. Recentelijk startte het programmabureau met de werving van een creatieve, ondernemende projectmedewerker die het ‘Seed Valley clubhuis’ in Hoorn zijn komen versterken.
Over Seed Valley

Seed Valley is de aanduiding voor hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in het noorden van Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die nieuwe, betere plantenrassen ontwikkelen, met name voor de groenten- en sierbloementeelt. Tot het Seed Valley cluster behoren ook leveranciers van diensten en machines die specifiek zijn voor de zaadsector. Vanuit Seed Valley worden zaden, stekken en jonge planten geëxporteerd naar klanten over de hele wereld. Op dit moment kent het samenwerkingsverband 37 partners (veredelingsbedrijven, zaadtechnologiebedrijven, specialiseerde leveranciers en dienstverleners, overheden en sponsors). De missie van Seed Valley is de samenleving te enthousiasmeren voor de zaadsector. Wagenaar: "We positioneren de bedrijfstak als duurzaam, hoogwaardig en innovatief, met een internationaal perspectief. Seed Valley is een boeiende sector om in te werken, met een grote bijdrage aan de economie, in een aantrekkelijke leefomgeving."
Artikel geplaatst op: 08 maart 2018 - 13:00

Gerelateerd

Delen