Bekendmaking beste ondernemer tijdens Westfries Ondernemersgala

De organisatie van het gala heeft gasten van hoog niveau uitgenodigd. In het geval van André Kuipers zelfs letterlijk. (Foto: aangeleverd)
In Schouwburg Het Park in Hoorn vindt donderdag 8 februari 2018 het 27e Westfries Ondernemersgala plaats. Een evenement voor, door en met West-Friese ondernemers uit alle segmenten uit de regionale economie. Een avond vol bijzondere gasten en met als traditioneel hoogtepunt: de bekendmaking van de beste ondernemers van 2017.
De economie zit in de lift. Ook de West-Friese regio deelt in deze opleving. Maar welke bedrijven hebben zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden? Traditiegetrouw vindt de bekendmaking van deze drie prestigieuze bedrijven tijdens het gala plaats: Rabobank West-Friesland Méér prijs: voor bedrijven ouder dan tien jaar, WBG Runner Up prijs: voor bedrijven jonger dan tien jaar en de Van der Valk Retail Publieksprijs: voor online en offline retailers. De West-Friese winnaars worden gekozen door de West-Friese ondernemers zelf. Een deskundige jury beoordeelt de hoogst scorende bedrijven en er kan gestemd worden op de winnaar van de Van der Valk Retail Publieksprijs.
Sprekers van hoog niveau

Ook dit jaar heeft de organisatie van het gala gasten van hoog niveau uitgenodigd. In het geval van André Kuipers zelfs letterlijk. Als eerste Nederlander in de ruimte maakt hij het publiek deelgenoot van zijn bijzondere blik op de wereld. Conferencier en verbaal snelvuurkanon Dolf Jansen legt het huidige economische klimaat langs zijn kritische meetlat en actrice Katja Schuurman zal de avond als presentatrice in goede banen leiden.
Tickets zijn verkrijgbaar via
westfriesondernemersgala.nl.
Artikel geplaatst op: 31 december 2017 - 15:13

Gerelateerd

Delen