Een opleiding voor mijn personeel, verdient zich dat wel terug?

Veronique Helmstrijd en Angelique de Vries van het Regio College. (Foto: aangeleverd)
Een opleiding is veel meer dan een pakketje kennis. Opleidingen van het Regio College worden dan ook samen met het bedrijfsleven ontwikkeld, waar nodig incompany. Kenmerkend is de korte afstand tot de praktijk, mede doordat de docenten uit de praktijk komen. Naast het reguliere aanbod kan er dan ook scholing op maat gemaakt worden. Hierdoor kan het Regio College maximaal aan de scholingsbehoeften van het bedrijf tegemoet komen.
Schakel tussen bedrijf en opleiding
Accountmanagers Angelique de Vries en Veronique Helmstrijd van het Regio College kennen het bedrijfsleven en zijn een belangrijke schakel tussen bedrijf en school. Zij bezoeken de bedrijven en denken graag mee over de opleidingsbehoeften voor kortere of langere termijn. “Het is belangrijk dat het kennisniveau van de medewerkers op peil blijft”, aldus Angelique en Veronique. “In de toekomst zal er in veel branches een tekort zijn aan goed geschoold personeel. Als bedrijf moet je daar vroegtijdig op inspelen zodat werknemers duurzaam inzetbaar blijven. Dat vertaalt zich op korte termijn ook meteen terug in een hogere productiviteit.”
De accountmanagers komen graag langs om opleidingswensen te bespreken. Er is vaak veel meer mogelijk dan men denkt, zoals het ontwikkelen van een opleiding op maat. Ook kunnen zij met het bedrijf kijken of er subsidiemogelijkheden zijn. “Onze ervaring is dat ondernemers hun personeel met een minimaal budget maximaal kunnen ontwikkelen. “
Voor meer informatie of een vrijblijvend informatief gesprek kunt u contact opnemen met Veronique Helmstrijd of Angelique de Vries van het Regio College. Telefoonnummer (075) 681 90 01.
Artikel geplaatst op: 02 oktober 2015 - 18:00

Gerelateerd

Delen