Open dagen bij RTC Offices

RTC Offices is te vinden aan de Jan Ligthartstraat 1 in Alkmaar. (aangeleverde foto)

REGIO - Op zoek naar kantoorruimte? RTC Offices streeft ernaar om ieders behoefte aan kantoorruimte zo flexibel mogelijk in te vullen. Van een vaste ruimte met groeimogelijkheden tot flexibele werkplekken en vergaderruimte, het is bij RTC Offices allemaal mogelijk.
,,RTC Offices is een full-service kantorencentrum", vertelt Merijn Bot van RTC Offices. Onze professionele receptionistes zorgen ervoor dat klanten en zakenrelaties altijd goed ontvangen worden. In de afgelopen tien maanden is ons bedrijf gerenoveerd. Niet alleen heeft het gebouw een nieuwe uitstraling gekregen, ook de meeste vergader- en flexruimtes zijn opnieuw ingericht. Nu bijna alles af is, is RTC Offices klaar voor een heropening. Daarom hebben we van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november open dagen. Tijdens deze dagen kan men gratis gebruikmaken van onze flex- en vergaderruimtes. Boek vooraf bij onze receptie (072-5143543) om je te verzekeren van plek. Dit aanbod geldt in deze week en zolang er ruimte beschikbaar is."
Donderdag 27 november is er van 16.00 tot 18.00 uur een (her)openingsborrel, waarvoor alle ondernemers in de regio zijn uitgenodigd. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding krijgen door het pand. Tijdens de borrel is er een wijnproeverij zijn van Rootring Wijnen; de catering wordt verzorgd door Minca’s kookkunst op maat.
Meer weten? RTC Offices is te vinden aan de Jan Ligthartstraat 1 in Alkmaar. Bel voor meer informatie 072-5143543, mail naar receptie@rtc.nl of kijk op www.rtc.nl.

Artikel geplaatst op: 13 november 2014 - 16:20

Gerelateerd

Delen