Hoogste B2B bereik in Noord Holland

Hoogste B2B bereik in Noord Holland
NH Zaken heeft het hoogste business-to-business bereik van alle regionale B2B magazines.
Het zakenmagazine wordt per post op persoonlijke titel naar 27.500 directeuren/eigenaren in Noord Holland gestuurd.
Hiermee komt het magazine direct op het bureau van de beslisser te liggen.
De kracht van NH Zaken als advertentiemedium zit in de combinatie van het hoge bereik en de beslissingsbevoegdheid van de lezers.

 

Goede raad en ondersteuning
Méér opdrachten, méér omzet, méér groei. Het ultieme doel van iedere ondernemer. Om dat te bereiken, moet er hard worden gewerkt en risico’s genomen.
Nieuws- en informatiemagazine NH Zaken biedt - op papier en online - goede raad en ondersteuning.
Het is journalistiek van opzet, redactioneel onafhankelijk en zet zich ervoor in dat ondernemers geïnspireerd raken (door aandacht te besteden aan trends en ontwikkelingen), extra motivatie opdoen(door andere ondernemers het woord te geven) en vooral ook dat ondernemers zich gewaarschuwd weten (door te wijzen op nieuwe wetten en regels).
NH Zaken werkt nauw samen met diverse (non-profit) organisaties in de provincie zoals het ontwikkelingsbedrijf NHN, Rijkswaterstaat, de provincie en MKB Noord Holland.
Ook daarmee onderscheidt NH Zaken zich duidelijk van andere periodieken in de business-to-businessmarkt.
Met wezenlijke informatie uit betrouwbare bronnen en met slechts één doel: de ondernemer helpen verder te komen met ondernemen.

 

Oplage
De uitgave wordt niet gevouwen, geseald met adresdrager, 6 maal per jaar, toegestuurd naar alle bedrijven in Noord Holland met 2 of meer medewerkers (inclusief directeur/eigenaar) + leden diverse ondernemersverenigingen en actieve ZZP-ers De uitgave wordt zowel naar de hoofd- en nevenvestiging gestuurd.
NH Zaken word ook toegezonden aan de leden van GS, burgemeesters, wethouders van Economische Zaken, diverse kennisinstellingen en (semi)publieke organisaties.
Daarnaast liggen ze bij ondernemers desk op gemeentehuizen, de Noord Hollandse golfbanen, bedrijfsverzamelgebouwen en andere voor ondernemers belangrijke ontmoetingsplekken.

De totale oplage bedraagt 27.500 exemplaren

Wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u een mail sturen naar nhzaken@rodi.nl of rodimedia.nl.